Specials
Recent News
Διαμαρτυρία ανθρώπων του πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 08 Μάιος 2020 08:23
S00508-0856171_copy_269x145Ένα καλλιτεχνικό δρώμενο πραγματοποιήσαν άνθρωποι του πολιτισμού οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν σήμερα μπροστά από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

Κράτησαν χάρτινα γράμματα σχηματίζοντας τις λέξεις «Μαζί Δυνατοί», η Άννα Λιανοπούλου, από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, θέλοντας να στείλει το  δικό της μήνυμα συμμετείχε σε ένα δρώμενο, κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Οι άνθρωποι του πολιτισμού ζητούν από την πολιτεία να συζητήσουν πάνω στη βάση των αιτημάτων τους όπως λένε και όχι σε βάση ελεημοσύνης.

«Δεν έχει γίνει ραντεβού. Τα αιτήματα μας τα μαθαίνουν είτε μέσω του τύπου είτε μέσω ανακοινώσεων. Δεν έχουμε συζητήσει γι’ αυτά. Δεν έχουμε καθίσει να βγάλουμε μια άκρη», ανέφερε ο Σεϊμένης Βασίλης, μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Είμαστε ένας κλάδος που χτυπιέται αλύπητα. Δεν ξεχωρίζουμε από άλλους εργαζομένους. Είμαστε μαζί τους και θέλουμε να είναι μαζί μας», πρόσθεσε, τονίζοντας πως το καλοκαίρι όπως φαίνεται είναι χαμένο για τους εργαζόμενους στον Πολιτισμό.