Specials
Recent News
Αυτό το καλοκαίρι θα λέμε όλοι «Σκάσε Ένα Φιλί» Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Μάιος 2020 14:13
IMG_20200528_152036_copy_204x240Αυτό το καλοκαίρι θα λέμε όλοι «Σκάσε Ένα Φιλί», τραγουδώντας το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Heaven Music με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει δισκογραφικά με ένα τραγούδι που φιλοδοξεί να προσφέρει μία φωτεινή νότα αισιοδοξίας στην πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε και να γίνει ατάκα του καλοκαιριού.

Όπως αποκαλύπτεται, το νέο single του Νίκου Οικονομόπουλου φέρει τον τίτλο «Σκάσε Ένα Φιλί».

Νίκος Οικονομόπουλος – Σκάσε ένα φιλί

Μουσική: Χρήστος Δάντης – Στίχοι: Νίκος Σαρρής


«H χαρά μου για το νέο μου τραγούδι είναι μεγάλη και θέλω να τη μοιραστώ πρώτα μαζί σας. Σε αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζούμε, νιώθουμε ακόμα πιο δυνατή την ανάγκη για μια ζεστή αγκαλιά ή για ένα τρυφερό φιλί», γράφει ο Νίκος Οικονομόπουλος στα social media.Από τη Δευτέρα ας λέμε όλοι: “Σκάσε Ένα Φιλί”… Το νέο μου τραγούδι έρχεται αποκλειστικά σε πολλά ραδιόφωνα σε όλη τη χώρα. Πιστεύω θα το αγαπήσετε κι εσείς από το πρώτο άκουσμα και όλοι μαζί το καλοκαίρι θα κάνουμε σύνθημα το “Σκάσε Ένα Φιλί”», προσθέτει ο τραγουδιστής.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Σκάσε Ένα Φιλί» έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και της Κύπρου από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Το single θα κυκλοφορήσει επίσημα από τη Heaven Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα λίγες ημέρες αργότερα.

https://www.instagram.com/p/CAupGgDnGHd/?igshid=10ngbmboqaquh

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MAD.GR

MAD.TV!