Specials
Recent News
Μίμης Πλέσσας - "Νύχτα Καλοκαιριού"... στο Ηρώδειο Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 31 Αύγουστος 2019 12:19

jhghjkpigfΜίμης Πλέσσας - "Νύχτα Καλοκαιριού"... στο Ηρώδειο
Ο  Μίμης Πλέσσας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Το Σπίτι του Ηθοποιού, μας ετοιμάζει μια Νύχτα Καλοκαιριού, μια βραδιά γιορτής της μουσικής και του θεάτρου, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21.00, στο Ηρώδειο. Τον Μίμη Πλέσσα θα συντροφεύσουν κορυφαίοι τραγουδιστές, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς επιμελείται η έμπειρη Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα. Η μουσικοθεατρική βραδιά θα είναι πλαισιωμένη από την εικοσαμελή "Σύγχρονη Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας", υπό την μουσική διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου ο οποίος επιμελείται και τις ενορχηστρώσεις του ρεπερτορίου. Τα ηχοχρώματα από πιάνο, βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, ακορντεόν, φλάουτο, σαξόφωνο, κλαρινέτο, τρομπέτα, κιθάρα, μπουζούκι, τύμπανα και κρουστά θα πλημμυρίσουν το μαγευτικό σκηνικό του Ηρωδείου.


Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στο Ίδρυμα το Σπίτι του Ηθοποιού, σε μία προσπάθεια έντονης κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης χρόνων, του Ιδρύματος, προκειμένου να βοηθήσει τους Έλληνες Ηθοποιούς.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα
Ενορχήστρωση - Μουσική διεύθυνση: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Σκηνοθεσία : Γιώργος Ρεμούνδος
Παραγωγή: Music & Drama Productions - Μαυρίκιος Μαυρικίου
Διεύθυνση και Οργάνωση Παραγωγής :  Νταίζη Λεμπέση

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MAD.GR

MAD.TV!