Specials
Recent News
Ειδική Συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο “Ακολουθώντας τη Ζωή” Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 02 Αύγουστος 2018 07:42

hqdefaultZWULRH4XΕιδική Συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο

“Ακολουθώντας τη Ζωή”

στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου»

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018   
ώρα  9μ.μ.

Μια ειδική συναυλία θα δώσει ο Πέτρος Γαϊτάνος την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 και ώρα 9μ.μ.
στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου».


Η συναυλία είναι ειδικά φτιαγμένη για να ψυχαγωγήσει τους ασθενείς, τους συνοδούς και το  προσωπικό του νοσοκομείου.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για να ενισχύει την πνευματική και σωματική υγεία των ασθενών, αλλά και όλων όσοι παρευρεθούν στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια επιλογή με τραγούδια Ελλήνων συνθετών και παραδοσιακά από όλη τη χώρα, ενώ η συναυλία θα κλείσει με το υπέροχο ποντιακό τραγούδι της μάνας «Η μάνα εν κρύον νερόν» και το μήνυμα της αγάπης μέσα από την Α΄ προς Κορινθίους επιστολή του Αποστόλου Παύλου “Ο Ύμνος της Αγάπης”, δύο τεράστιες επιτυχίες του καλλιτέχνη – ερμηνευτή με ειδικό βάρος και απήχηση που χαρακτήρισαν την πετυχημένη καριέρα του.
Με τη συμμετοχή  δύο σημαντικών μουσικών ο Πέτρος Γαϊτάνος θα μας ταξιδέψει με νότες και λόγια σε ένα λυτρωτικό ταξίδι συναίσθησης και αυτογνωσίας, ενώ ειδικά βίντεο υψηλής ποιότητας θα συνοδεύουν πολλά σημεία του προγράμματος.
Τη συναυλία οργανώνει η Διοίκηση του Νοσοκομείου, προσφορά προς τους ανθρώπους που το επισκέπτονται για την ίασή τους, όπως και για τους επισκέπτες και το προσωπικό του. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πρόσβαση στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου»: Λεωφορεία 57, 58gyiopk

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MAD.GR

MAD.TV!