Specials
Recent News
Οικονομία, οικονομία, οικονομία! Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2022 07:18
1662700193171_copy_151x326Οικονομία, οικονομία, οικονομία! 
Τι να μας πείτε "κύριοι"για οικονομία... 
Έχετε αναλογιστεί όλοι από το 2010 μέχρι σήμερα πόσοι έχασαν την δουλειά τους,  τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς, τις περιουσίες τους από κατασχέσεις, τα δεδουλευμένα τους από κακοπληρωτές εργοδότες,  πόσοι κορνίζοσαν αποφάσεις δικαστηρίων τι και αν δικαιώθηκαν μόνο στα χαρτιά; Πόσοι έμειναν χωρίς ρεύμα,  θέρμανση και νερό; Πόσες αυτοκτονίες από απελπισία;  Πόσες ασθένειες από άγχος και κακουχίες;  Την έξαρση των ψυχικών νοσημάτων και την κατανάλωση αντικαταθλιπτικών σαν καραμέλες!  Ο εθισμός σε ουσίες και οινοπνεύματα; Όλος αυτός ο κοινωνικός κατήφορος που καθημερινά τροφοδοτεί το αστυνομικό δελτίο! 
Πόσοι νέοι δεν έκαναν οικογένεια αφού δεν μπορούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες ούτε για τον εαυτό τους;... 
Δεν είναι όλοι από πλούσια τζάκια, δεν κυνηγούν τα ρουσφέτια, ούτε έχουν συμπεθερους να τους συντηρούν και να τους μεγαλώνουν τα εγγόνια επειδή φέρουν για "αντάλλαγμα" το όνομά τους και θέλουν να τα επιδεικνύουν ως "λάφυρα" στους "ομοίους" τους ! 
Ζούμε σε εποχές που δεν υπάρχει καμία εγγύτητα με ... συγγενείς , φίλους, συναδέλφους, κτλ.Μην σε δουν να κάνεις ένα βήμα πιο μπροστά από αυτούς! Κατευθείαν στην μαύρη λίστα τους. Η ζήλια κυριαρχεί παντού! 
Όσο για τις συνθήκες εργασίας στον ιδιωτικό τομέα μεγάλο κεφάλαιο!  Για τον δικό μας χώρο ,γράφω τόμους ολόκληρους! Ο στίχος του γνωστού τραγουδιού "σε ένα χαζοκούτι τόσα χρόνια έχω κουραστεί να βλέπω ψώνια" πιο επίκαιρος από ποτέ !
Ένα περιτύλιγμα με πικρό περιεχόμενο! 
Από την στιγμή που όλα αγοράζονται χάθηκε η πραγματική αξία! 
Πήξαμε σε προφέσορες, φοιτητές ένα βήμα πριν την σύνταξη ,"τόσα δίδακτρα δίνω ποιο πτυχίο θες" και "πάρτο Λίζα και κάντο κορνίζα !!! 
Κρατείστε λοιπόν τις συστάσεις για οικονομία για την πάρτη σας αγαπητοί!!! 
Οικονομία στα "ψεύτικα τα λόγια σας, τα μεγάλα" !!!