Specials
Recent News
Θα κάτσω σπίτι, θα αράξω σπίτι και άμα με δεις στο δρόμο πέτα μου ένα αυγό! Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2020 19:03
IMG_13032020_185303_1440_x_1080__copy_360x270Θα κάτσω σπίτι, θα αράξω σπίτι και άμα με δεις στο δρόμο πέτα μου ένα αυγό! 
Αθάνατος Λουκιανός Κηλαηδονης! Μένουμε σπίτι και έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε! 
Μουσική στο τέρμα για ρυθμό αφενός και αφετέρου για να νιώσουμε πως είμαστε ακόμα ζωντανοί.... ! Αν σας αρέσει η τάξη , το πρόγραμμα και η "στρατιωτική πειθαρχία" όπως εμένα - προσοχή μην το παρακάνετε όμως και σας χαρακτηρίσουν και "τρομοκράτη "! - πάμε στις προτάσεις που σας έχω! 
Αλλάζουμε διακόσμηση... Ξέρετε τι σημαίνει αυτό... Από  μια κουρτίνα μέχρι... χρώμα στους τοίχους!!! Βγάλτε τον ζωγράφο που κρύβεται μέσα σας! 
Γιατί να χάνετε χρόνο στην τηλεόραση με βλακείες;;;  Κάντε εσείς τους σεφ! 
Στοπ στις σοσιαλομπούρδες και επικοινωνείστε επιτέλους μέσα στο σπίτι σας! Όχι ο ένας στο σαλόνι και ο άλλος στο πατάρι με το κινητό στη μασχάλη! Βγείτε από την φεισμπουκοκοσμάρα σας και καιρός να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα! 
Κόψτε τις μανούρες - σε εσάς απευθύνομαι κύριοι - ότι σας θέλουμε μόνο για να μας κουβαλάτε τα ψώνια - και περιμένουμε να δούμε που έχετε ταλέντο! 
Ανοίξτε κανένα βιβλίο ή κάντε και τους συγγραφείς... Γιατί όχι; Αυτοί οι χαλεποί καιροί είναι πηγή έμπνευσης! 
Περιηγηθείτε στα φωτογραφικά σας άλμπουμ, θα εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο όσα ζήσατε αφενός και αφετέρου θα είναι και ένας καλός οδηγός για το μέλλον, αν τις καπουλαρουμε!!! 
Οι γούνινες ψυχές μας! Πόσο ανάγκη τις έχουμε και μας έχουν! Στις χαρές και στις λύπες μας βάλσαμο η αγκαλιά τους!!!  Ευκαιρία για παιχνίδια! 
Ας γίνουμε παιδιά! Επιτραπέζια, μελέτη πάνω στο αντικείμενο μας,  δημιουργία! 
Κυρίες μου ας ασχοληθούμε με την ομορφιά μας! Σπιτικές μάσκες, κρέμες, μαλλιά, νύχια,γιογκα κτλ... 
Βγάλτε τα καβούρια από την τσέπη σας και κάντε και κανένα τηλέφωνο στα φιλαράκια σας. Όχι μόνο κούτρα μέσω διαδικτύου.... Να ακούσουν τη φωνή σας! 
Και επειδή η καθημερινότητα αναπόφευκτα φέρνει και καυγάδες - ακόμα και μούγκα να κάνεις, αν ο άλλος θέλει να φαγωθεί μαζί σου κάτι θα βρει- οπλιστείτε με χιούμορ και υπομονή...ή και ωτοασπίδες! .Ηρεμία!  Relax! 
Το κυριότερο... Ζήστε το τώρα και αφήστε το άλλη ώρα γιατί μπορεί να μην υπάρχει! 
Μην αφήνετε εκκρεμότητες. Συγχωρείστε! Αγαπήστε! Γελάστε !Αγάπη ρε ...και το σύνθημα του toc toc! 
We will survive!  
                             ΒΕΝΗ