Specials
Recent News
Αστερόκοσμος 2013-2014 Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 07 Δεκέμβριος 2013 10:32

asterokosmos

 

 

ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ: KANE MIA EYXH KAI EΛΑ!

7/12/2013 -6/1/2014

Ο Αστερόκοσμος είναι μια πρόταση χαράς, παιχνιδιού και
 γιορτινής  ατμόσφαιρας για μικρούς και μεγάλους στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Με δωρεάν Parking και 6 ευρώ εισιτήριο για όλους και για όλα, δίνει τη δυνατότητα σε οικογένειες, παιδιά και παρέες όλων των ηλικιών να ζήσουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών και να περάσουν ευχάριστα 32 μέρες στο Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ – HELEXPO.

Hχος και Φως, Ακροβατικά, Παραστάσεις και Αναπαραστάσεις, Παγοδρόμια και Μηχανοκίνητα Παιχνίδια- Λούνα Παρκ, Χριστουγεννιάτικες Γεύσεις και Bazaar μικροδώρων, Ροφήματα και Γκλουβαϊν, Μπάντες και Χορωδιακά Ακούσματα, Κληρώσεις Δώρων   αλλά και μίνι συναυλίες ΕΚΠΛΗΞΗ…..

Κάνε μια ευχή και έλα! Ίσως… η ευχή σου να πραγματοποιηθεί!

ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ
Τα Χριστούγεννα όλοι θέλουμε να νιώσουμε παιδιά. Ο Αστερόκοσμος λοιπόν σε μεταμορφώνει σε παιδί μέσα σε ένα σκηνογραφικό θαύμα!!!!
Με τα σκηνικά του, τον Αϊ Βασίλη και τη διαδραστική του Φάτνη, τους ξυλοπόδαρους περπατητές του, την «κουτίσια» παγωμένη πολιτεία του, τα κουκλίστικα σπιτάκια του, το ταξιδιάρικο τρενάκι του, τις παιχνιδιάρικες στάσεις – σπαζοκεφαλιά,  τον παραδοσιακό Καραγκιοζοπαίκτη του, τις γωνιές με τα καραμελόσπιτά του και τα φωτεινά δένδρα  με τους ελέφαντες να σε υποδέχονται, δε γίνεται να μη μαγευτείς!

ΖΗΣΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟ
 Στο Περίπτερο 13 σε περιμένουν δύο παγοδρόμια – ένα για τους μικρούς φίλους και ένα για τους μεγάλους – συνολικά 700 τ.μ για να τσουλήσεις και να χορέψεις στην παγωμένη τους επιφάνεια απολαμβάνοντας ατέλειωτες στιγμές χαράς.
Παράλληλα, θαύμασε τους μικρούς και μεγάλους icescaters στις χορευτικές και ακροβατικές τους φιγούρες που θα χαρίζουν θεαματικές στιγμές στη διάρκεια του αστερόκοσμου.
Στον ίδιο χώρο μπορείς να συμμετέχεις στην πίστα με τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και να δοκιμάσεις όλα τα παιχνίδια: τρενάκια, περιστρεφόμενα μηχανοκίνητα παιχνίδια, κουνιστή βάρκα.

ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΔΕΝΔΡΟ  ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ!
Στο Περίπτερο 14 σε περιμένουν τα ΕΥΧΟΔΕΝΔΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ που τα υιοθέτησαν επώνυμες εταιρίες και φορείς για να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης στον κόσμο.
ΕΛΑ στον Αστερόκοσμο, ψήφισε για το καλύτερο ευχόδενδρο και πάρε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσεις δώρα που δεν τα περιμένεις…..
Αν πάλι δεν μπορείς να έρθεις, μπες στη σελίδα του Αστερόκοσμου στο facebook και στείλε την ψήφο σου διαδικτυακά.
Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα γίνει η κλήρωση και θα μάθεις εάν είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει δώρα έκπληξη.

ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ.
Πως θα μπορούσε ο φωτεινός Αστερόκοσμος να λάμψει χωρίς το συμβολισμό της αγάπης από τη Γέννηση του Χριστού?
Στο Περίπτερο 15 σε μια διηγηματική απεικόνιση με κούκλες και αληθινά κοστούμια, έλα να δεις και να περιηγηθείς  σε έξι συνεχόμενες σκηνές τη Γέννησης του Χριστού, από τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου μέχρι τη Γέννηση του Θείου Βρέφους.
Το λαμπερό αστέρι που οδήγησε τότε τους Μάγους στον Χριστό, μπορεί να οδηγήσει και σένα στα μονοπάτια της αγάπης.

Η ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ & ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ
 Στο Περίπτερο 15 στην κεντρική σκηνή των καλλιτεχνικών δράσεων, θα απολαμβάνεις καθημερινά ένα πλούσιο πρόγραμμα:
1. Το Δέντρο που έδινε, του Shel Silverstein – Θεατρική ιστορία
“Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια μηλιά… κι αγαπούσε ένα αγοράκι. Και κάθε μέρα το αγόρι πήγαινε στη μηλιά κι έτρωγε τα μήλα της, έκανε κούνια απ’ τα κλαδιά της, σκαρφάλωνε στον κορμό της… κι η μηλιά ήταν ευτυχισμένη. Μα όσο το αγόρι μεγάλωνε, τόσο ζητούσε πιο πολλά απ’ το δέντρο. Kαι το δέντρο έδινε, έδινε, έδινε αδιάκοπα…”
2. Ο Κλέφτης των Αστεριών – Ακροβατική παράσταση
 Ένα σπουδαίο, μοναδικό θέαμα με αιωρούμενο Αϊ Βασίλη, ιπτάμενα shows, μοναδική Νεράιδα της Γιορτής, ξωτικά σε απίστευτες στιγμές! Επίδειξη σε αιωρούμενη κούνια και δαχτυλίδι!
3. Σύγχρονοι Σαρλώ
Dromocosmicas xmas show (παραλλαγή της παράστασης Muamba)  Byron Skouris & Camilla Bombardini
Μία διαδραστική παράσταση με στοιχεία κλόουν, μιμικής, θεάτρου δρόμου, σωματικού θεάτρου, ακροβατικών, μουσικής, μαγικών και χορού.
Δύο σύγχρονοι Σαρλώ, με πολύ γέλιο αλλά και με πολύ χρώμα!
4. 3D Walls
Ντυθείτε με κουστούμια από το Αστεροξωτικό και βγείτε φωτογραφίες στα τρισδιάστατα τοπία. Επισκεφτείτε «εικονικά» το πραγματικό σπίτι του Αϊ Βασίλη στο Ροβανιέμι και «μοιράστε» τις φωτογραφίες σας.

ΜΟΥΣΙΚΑ SHOWS ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ
“Swingin’ Jazzy Xmas”  Χριστουγεννιάτικο  Jazz  Τριήμερο
 Ο Σύλλογος “Φίλοι της Τζαζ & Δημιουργικής Μουσικής” (“Αssociation of Jazz & Creative Music”) στα πλαίσια του “ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΥ” ,  δίνει το παρόν σ’ ένα 3ήμερο με τζαζ μουσική και άρωμα Χριστουγέννων με τίτλο: “Swingin’ Jazzy Xmas”.

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟ
 Δύο παραστάσεις κάθε μέρα στο Περίπτερο 14
– Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη – Σκιοθέατρο Αγαπίου
 Ο Καραγκιόζης και ο θίασός του διασκεδάζουν με τον δικό τους τρόπο τη γιορτή των Χριστουγέννων. Όμως…στη σκηνή εμφανίζονται οι Καλικάντζαροι και ο Αϊ Βασίλης και όλοι μαζί μπλέκονται σε μια τρελή περιπέτεια!
– Ο Καραγκιόζης και το Μαγεμένο Δέντρο – Σκιοθέατρο Αγαπίου
 Ένα ξωτικό εμφανίζεται τις μέρες των Χριστουγέννων και προσπαθεί να χαλάσει το εορταστικό κλίμα. Πως θα αντιδράσει ο Καραγκιόζης;

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΦΑΤΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ (τόξο)
Ο Μάγος, οι 3 Μάγοι και η Γέννηση του Χριστού
 Η πρώτη διαδραστική Φάτνη στην Ελλάδα. Όσο περιμένετε για να βγείτε φωτογραφίες, ένας Μάγος σάς διασκεδάζει με γρήγορα μαγικά και πολύ χιούμορ και προσπαθεί να σας εμποδίσει να ντυθείτε με στολή που θα σας δώσει η Αστερονεράιδα για να μπείτε στο σκηνικό της Φάτνης.

ΥΠΑΙΘΡΙΑ MΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ “biscotto xmas stage” (αερογέφυρα)
Mουσικά σχήματα, μπάντες, χορωδίες και happenings εμφανίζονται σε ανύποπτο χρόνο με concerts από καλλιτέχνες της πόλης, μέχρι επώνυμους guests!!!!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 Καθημερινές: 17.00-22.00
Σάββατο & Κυριακή: 11.00-22.00
Εορταστικό Ωράριο (21 Δεκεμβρίου 2013 – 6 Ιανουαρίου 2014): 11.00-22.00
Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς το ωράριο θα είναι 11:00-21:00