Specials
Recent News
"Ερωτογενείς ζώνες" Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2012 07:41

ErZones_01

 

 

Από 26 Απριλίου ως και 20 Μαΐου οι «Ερωτογενείς ζώνες» ξανά στο Μικρό Αθήναιον μετά την επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη το 2010, και στην Αθήνα το 2011
Πρεμιέρα την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 20:30


Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή στις 20:30. Παρασκευή στις 23:30
Τρία διαμερίσματα , σε δύο διαφορετικές ζώνες του Λονδίνου. Πέντε άνθρωποι , εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους , προσπαθούν να επικοινωνήσουν … να έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλο. Παρελθόν… παρόν… μέλλον… όλα μπλέκονται …γίνονται ένα διάφανο κουβάρι που ήρθε πια η ώρα να ξετυλιχτεί… να κλείσει το χθες, να οργανώσει το σήμερα και να δημιουργήσει ένα αύριο διαφορετικό … ίσως καλύτερο.
Συνδετικοί κρίκοι σε αυτή την αλυσίδα , η Άλισον , ο Τόμ , η Λέσλυ , ο Άντριου και ο Μάικλ        παίζουν ο καθένας το δικό του σημαντικό ρόλο … χρωματίζουν την ιστορία με τα δικά τους πινέλα.
 Σαν ένα κράμα από πολύχρωμες ζώνες που σιγά,  σιγά αποδεσμεύεται η μία από την άλλη για να πάει να τυλιχτεί σε μια μέση νέα. Σίγουρα αλλιώτικη από τη χτεσινή. Γιατί οι ζώνες υπάρχουν πάντα για να κρατάνε μια ισορροπία … πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις…
Ερωτογενείς Ζώνες!
Αυτό είναι το έργο που θα παρουσιαστεί στο Μικρό ΑΘΗΝΑΙΟΝ  (Β. Όλγας 35) από τις 4 Φεβρουαρίου έως ……
Οι Ερωτογενείς Ζώνες του Frank Vickery παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Μικρό Αθήναιον τον Απρίλιο και το Μάιο του 2010.
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Απόδοση: Αλέξανδρος Λιακόπουλος , Γιώργος Κοντοπόδης
Μουσική: Χρήστος Γκουγκούμας
Σκηνικά: Δανάη Πανά
Χορογραφία tango: Στάθης Παπουλίδης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βάλια Γκαγκάτση, Κωνσταντίνα Θεοφάνους, Γιάννης Κοντέλλης, Στάθης Παπουλίδης, Νίκος Τσολερίδης
Στην παράσταση συμμετέχουν δύο μουσικοί.