Specials
Recent News
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 08:40

SDFGHJKL

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου
στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών
♦ Συναυλιών συνέχεια … το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Δυναμική συνέχεια στον χορό των εκδηλώσεων συνεχίζει να δίνει και τον Σεπτέμβριο ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, φιλοξενώντας τον καταξιωμένο ροκ τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που θα γιορτάσει από τη σκηνή του Ανοιχτού Θέατρου Συκεών «Μάνος Κατράκης» τα 45 χρόνια ξεχωριστής παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι.


Με την εκρηκτική του αύρα, τους γνώριμους δυναμικούς ρυθμούς της μουσικής και τον αιρετικό του στίχο, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έρχεται το Σάββατο 22  Σεπτεμβρίου, στις 9.00 μ.μ., στο δήμο Νεάπολης- Συκεών, να ξεσηκώσει το κοινό κάθε ηλικίας και να προτρέψει «κράτα ρε φίλε, γερά», ερμηνεύοντας τα πιο αγαπημένα κομμάτια από την ιστορία του, τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα, την ελπίδα, την κοινωνία, τις ανθρώπινες σχέσεις, ρίχνοντας φως στην ψυχή μας.


Η προπώληση των εισιτηρίων  γίνεται από τα εξής σημεία:
-ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Προπώληση 10€ - Ταμείο 12€ - Φοιτ./ΑΜΕΑ 10€

-ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (Συκιές), ΣΑΡΩΘΡΟΝ, STEREODISC, ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Κέντρο), ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά), ΙΑΝΟΣ (Πλ. Αριστοτέλους, Cosmos center),ΕΛΙΑ ΛΕΜΟΝΙ (Βαλαωρίτου, Μ.Μπότσαρη), JOLLITY, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ (Εύοσμος).

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MAD.GR

MAD.TV!