Specials
Recent News
Η ΕΚΠΟΜΠΗ "tisimΒένη" ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΗ ΣΑΠΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 15:35

Η ΕΚΠΟΜΠΗ "tisimΒένη" ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΗ ΣΑΠΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗ .
Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος
μετά την μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Αριστοτέλειον
παρουσιάζει την Stand up Comedy Special:

“Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ? !”


Παρασκευή 8/2, Σάββατο 9/2 στις 21:30
 & Κυριακή 10/2 στις 20:00


στο Θέατρο Αθήναιον / Μικρή Σκηνή

Με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της stand up comedy special "Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.?!" και ύστερα από την απαίτηση του κοινού, το Θέατρο Αριστοτέλειον επεκτείνει το διάστημα προβολής των παραστάσεων δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους fans της stand up comedy να απολαύσουν τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλου στη Μικρή Σκηνή του Θεάτρου Αθήναιον στις 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου

O Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ένας από τους παλαιότερους εκπροσώπους της stand up comedy σκηνής, με πλούσια σκηνική και τηλεοπτική παρουσία, παρουσιάζει τo καινούργιο του stand up comedy special με τίτλο: "Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ? !" που αποτελεί μια καυστική, σατιρική και χιουμοριστική επιτομή της καθημερινότητας.

Ξεκινάει με τη κλισέ ερώτηση: «τι κάνεις; - Καλά!», συνεχίζει με το... απελπιστικό «δόξα τω Θεώ υπάρχουν και χειρότερα» και περνάει από το κόσκινο της κωμωδίας: το... επάγγελμα του κωμικού, του... ζητιάνου, του σερβιτόρου, τις στάνταρ ατάκες που όλοι λέμε, τις προλήψεις, τις «σοφές» παροιμίες μας, ενώ με πολύ εύστοχο τρόπο σατιρίζει επωνύμους και celebrities, μας μαθαίνει τη σχέση έχουν οι... γοργόνες με τις... ΚΝΙΤΙΣΣΕΣ, γιατί οι γέροι συμπεριφέρονται τόσο παράδοξα, φτάνοντας  μέχρι το σύγχρονο bulling! Πως συνδέονται όλα αυτά; Ο Κωνσταντίνος - γνωστός και ως Ράβνιω- έχει τη μυστική φόρμουλα... Ελάτε να δείτε μια παράσταση, με πολλά γέλια, πρωτότυπα καταιγιστικά αστεία και πρόταση... Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!