Specials
Recent News
9 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 12 TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 09:21

VERGINA_SILLALITIRIO9  ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 12 TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ  

ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Διοργάνωση:  

Βεργίνα Τηλεόραση και Επιτροπή για την Προστασία των δικαιωμάτων των βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας.


Η Βεργίνα Τηλεόραση, το κανάλι των συλλαλητηρίων και της διεκδίκησης. Το κανάλι που στηρίζει κάθε δίκαιο αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας . Το κανάλι που  ανέδειξε τον παλμό του ελληνικού λαού σε κάθε γωνιά της γης, πρωτοστατεί και πάλι.

Διοργανώνουμε το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και την ελληνικότητά της συνδέοντας τη δίκαιη διεκδίκηση της ιστορίας και του πολιτισμού της Πατρίδας μας, με  τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, ενός θεσμού που είναι συνυφασμένος με τα μεγαλύτερα γεγονότα και τις σημαντικότερες εξελίξεις της χώρας μας.

Αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα της Πατρίδας  μας και των συνειδήσεών μας και δεν χαρίζουμε σε κανέναν την Ιστορία μας.

Απαντάμε στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» και σε όλους τους προσκυνημένους , με ένα μεγάλο, περήφανο ΟΧΙ σε μια συμφωνία που υπογράφηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού. Σε μια συμφωνία που εξυπηρέτησε μόνο μικροπολιτικά και προσωπικά συμφέροντα.  

Σ αυτούς που προδίδουν την καρδιά και το μυαλό του Έλληνα, απαντάμε: Είμαστε εδώ.

Βροντοφωνάζουμε πως η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική, στις 9 Σεπτεμβρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ,την ώρα που ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρεί την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους.

Είμαστε πολλοί. Είμαστε ενωμένοι. Είμαστε εδώ.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι . Απαντάμε στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα: Η Μακεδονία είναι μία. Είναι Ελληνική . Και δεν ξεπουλιέται.

Όλοι στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου , στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Για να ακούσει η Κυβέρνηση και τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ.    

Για την Επιτροπή

Στέργιος Καλόγηρος,