Specials
Recent News
Η ΠΟΕΣΥ στη Θεσσαλονίκη Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Σεπτέμβριος 2015 07:58

loiyggfffffvvc

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ  και με όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζομένων που πλήττονται από την συνεχιζόμενη επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα, καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της 80ής ΔΕΘ.

O δημοσιογραφικός κόσμος διεκδικεί να πάψει η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, να αποκατασταθεί το καθεστώς συλλογικής διαπραγμάτευσης και των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, να προστατευτούν τα ασφαλιστικά δικαιώματα, να διασφαλιστεί και να επεκταθεί στο διαδίκτυο το αγγελιόσημο.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ημέρας, θα πραγματοποιηθεί στην ΕΣΗΕΜ-Θ συνάντηση του προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, με αντικείμενο τα προβλήματα του κλάδου στη Μακεδονία-Θράκη.

Μετά την ολοκλήρωσή της, στις 13.00, όσα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ το επιθυμούν μπορούν να έχουν συναντήσεις με τις διοικήσεις των δύο οργάνων.