Specials
Recent News
Ημέρα με τα χρώματα Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2015 06:42

lihgffdd

 

Η ΑΡΣΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ 2015 -ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ.

Η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της ομάδας SFINA να συμμετάσχει στην φετινή Ημέρα με τα Χρώματα που θα λάβει χώρα την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 στο στρατόπεδο Κόδρα στην Θεσσαλονίκη, στηρίζοντας τη γιορτή αυτή, αφιερωμένη στην ανθρώπινη επικοινωνία, την αγάπη και το παιχνίδι.

Τα στελέχη της ΑΡΣΙΣ κάνουν έκκληση και θα συλλέγουν επί τόπου και καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας της δράσης σχολικά είδη (γραφική ύλη, χαρτικά, τετράδια, ντοσιέ, διαφάνειες, φάκελοι κ.λ.π.) σχολικές τσάντες (δημοτικής ηλικίας ,γυμνασίου, λυκείου) και καλλιτεχνικά είδη (τέμπερες, ακουαρέλες, μπλοκ ζωγραφικής ελεύθερου σχεδίου, πινέλα, μολύβια ΒΗ2, Β2, Β3, Β4, χαρτόνια, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, γόμες, ξύστρες) για τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών που στηρίζει ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για βρεφικά είδη, πάνες, παιδικές κρέμες και γάλατα.

Πρόκειται για μια συνεργασία του Κέντρου Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ (Κέντρο ημέρας για παιδιά και εφήβους, Ζαλίκη 2), Του Ξενώνα Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ (Ξενώνας προσωρινής φιλοξενίας παιδιών σε κίνδυνο, πρώην Παιδούπολη Ωραιοκάστρου, Ωραιόκαστρο) και της Τράπεζας συλλογής και διάθεσης ειδών της ΑΡΣΙΣ, ΣΥΝ-ΠΡΑΞΗ (Βενιζέλου 70).


Η ΑΡΣΙΣ είναι κοινωνική μη κερδοσκοπική οργάνωση που δραστηριοποιείται από το 1992 για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων αλλά και άλλων ευπαθών ομάδων που κινδυνεύουν ή βρίσκονται σε κατάσταση κοινωνικού αποκλεισμού, και υπέρ της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους. Λειτουργεί με κέντρα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Κοζάνη και την Αλεξανδρούπολη, ενώ έχει αναπτύξει δραστηριότητες και σε πολλές άλλες πόλεις. Περισσότερα