Specials
Recent News
Η Ζωή μετά.... Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 15 Δεκέμβριος 2012 09:16

vbhjyrrew

 

 

Το GA Plastic Surgery και ο Σύλλογος “Φίλοι του Παραρτήματος Μακεδονίας-Θράκης» της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σας προσκαλούν στη μεγαλύτερη εκδήλωση ενημέρωσης και αισιοδοξίας: «Καρκίνος του μαστού. Η ζωή μετά. 2012», το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, στην αίθουσα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στόχος του GA Plastic Surgery, ενός από τα μεγαλύτερα κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής στην Ελλάδα που ασχολείται με τις παθήσεις του μαστού και του Συλλόγου “Φίλοι του Παραρτήματος Μακεδονίας-Θράκης» της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, είναι η ενημέρωση του κοινού της Θεσσαλονίκης και όλης της Βορείου Ελλάδας για τον καρκίνο του μαστού, τη ζωή των γυναικών μετά τη διάγνωση, τις δύσκολες μέρες της θεραπείας και την επανένταξή τους στην κοινωνία.

Η εκδήλωση είναι εορταστική. Προβάλλει γυναίκες που πάλεψαν μόνες, με τη στήριξη των οικογενειών τους και των ιατρών τους και βγήκαν από αυτό το «ταξίδι», έτοιμες να γίνουν η καθεμία πυρήνας ενημέρωσης και υποστήριξης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική στήριξη και τις χορηγίες ελληνικών επιχειρήσεων που είναι ευαισθητοποιημένες στο θέμα του καρκίνου του μαστού. Τα έσοδα της εκδήλωσης, που έχει αποκλειστικά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα διατεθούν για τη συνέχιση του έργου του Συλλόγου “Φίλοι του Παραρτήματος Μακεδονίας-Θράκης» της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, για να μπορέσει να υλοποιήσει τις ιδιαίτερα σημαντικές δράσεις του.

Την εκδήλωση  θα ανοίξει με σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης ,ενώ την παρουσίαση έχει αναλάβει η Μάγια Τσόκλη. Θα ακολουθήσουν ομιλίες από την Πρόεδρο του Συλλόγου Λίτσα Πατρίκη και από τη Διευθύντρια του GA Plastic Surgery, Πλαστικό Χειρουργό, Αθηνά Γιαννοπούλου.

Θα προβληθεί επίσης 15λεπτο ντοκιμαντέρ ,όπου μέλη οικογενειών, συνάδελφοι και οικογενειακοί φίλοι γυναικών που νόσησαν από καρκίνο του μαστού, αφηγούνται από τη δική τους σκοπιά την πορεία της  νόσου.

Πρωταγωνίστριες της εκδήλωσης θα είναι γυναίκες όλων των ηλικιών, στις οποίες είχε διαγνωσθεί στο παρελθόν ο καρκίνος, ωστόσο προχώρησαν σε θεραπεία και σε αποκατάσταση των μαστών τους. Με τη συνοδεία  δύο μουσικών συνόλων, φορώντας άκρως εντυπωσιακά κοστούμια και υπό την καθοδήγηση βραβευμένων χορευτών, θα χορέψουν στην κεντρική σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης,  με σκοπό να μεταδώσουν αισιοδοξία, ελπίδα και ένα σημαντικό μήνυμα:

Ευαισθητοποίηση, έγκαιρη διάγνωση, πρόληψη και έμπνευση από το παράδειγμα των γυναικών που τα κατάφεραν… Γιατί υπάρχει ΖΩΗ ΜΕΤΑ!