Specials
Recent News
Εξοικονόμηση ενέργειας Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 05 Ιούνιος 2012 07:06

imagesCATY5R5M

 

Την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Ιουνίου η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με το WWF Ελλάς προσκαλούν όλους να ανακαλύψουμε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο πώς μπορούμε να εξοικονομούμε ενέργεια «προστατεύοντας» έτσι το περιβάλλον αλλά και μειώνοντας τις δαπάνες της οικογένειάς μας.


Μια κατασκευή με δύο ποδήλατα συνδεδεμένα το ένα με συμβατικές λάμπες ενώ το δεύτερο με λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας ΙΚΕΑ θα αποδείξει στην πράξη πώς με την καταβολή λιγότερης ενέργειας, κόπου και κόστους, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο αν όχι καλύτερο. Ο κόσμος θα καλείται να δοκιμάσει να κάνει ποδήλατο με διαφορετική ένταση και τρόπο ο καθένας ώστε να ανάψουν οι λάμπες. Οι «κόντρες» θα ενισχύονται όσο θα φαίνεται η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται με τις λάμπες ΙΚΕΑ.
Με κεντρικό μήνυμα «Εξοικονόμησε ενέργεια. Προστάτεψε το περιβάλλον. Ενεργοποιήσου» η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο του Λευκού Πύργου με έναρξη την Τρίτη 05/06 από τις 17:00 έως τις 23:00 και την Τετάρτη 06/06 από 11:00 έως 13:00 & από 17:00 έως 20:00.
Η ΙΚΕΑ στηρίζοντας το έργο του WWF Ελλάς θα προσφέρει 0,40€ με κάθε αγορά λαμπτήρα εξοικονόμησης ενέργειας στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, από 05 έως 09/06. 
Σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη για να δούμε από κοντά την πιο ψυχαγωγική και επιμορφωτική προβολή της εξοικονόμησης ενέργειας και πόσο εύκολα μπορεί να γίνει συνήθεια στην καθημερινότητα τη δική μας και της οικογένειάς μας.