Specials
Recent News
Βραβείο στη Θεσσαλονίκη Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 16 Μάιος 2012 07:00

imagesCAHCK6WA

 

Η Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 κέρδισε στα Ελληνικά Βραβεία Διαδικτύου 2011 το πρώτο βραβείο στην κατηγορία της καλύτερης διαδικτυακής διαφημιστικής καμπάνιας μέσα από τη σελίδα της προβολής της υποψηφιότητας της πόλης για τον τίτλο στο Facebook. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε τη Δευτέρα 14 Μαΐου, στην Τεχνόπολις, στην Αθήνα.


Τα Ελληνικά Βραβεία Διαδικτύου (www.e-awards.gr) διοργανώνονται από το διαδικτυακό περιοδικό maga.gr με την υποστήριξη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας MAGAZHN και αφορούν στην αναγνώριση και διάκριση της προσφοράς ατόμων, ή οντοτήτων, που συμβάλλουν στο βέλτιστο διαδικτυακό περιεχόμενο και στη προώθηση των αρχών αξιοποίησης του διαδικτύου.
Οι υποψήφιοι για τα Ελληνικά Βραβεία Διαδικτύου προτάθηκαν από τους χρήστες του διαδικτύου, οι φιναλίστ επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή ανάμεσα σε 1882 προτάσεις του κοινού, το οποίο και τελικά ανέδειξε το νικητή σε καθεμία από τις 16 κατηγορίες. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν ο Γιώργος Αμυράς, η Δήμητρα Γαλάνη, Ιωάννης Ιγγλεζάκης, Αστέρης Μασούρας, Βασίλης Σωτηρόπουλος, Θωμάς Τζήρος, Νίκος Ξυδάκης.
«Η πρωτιά της διαδικτυακής παρουσίας και προβολής στο Facebook της Θεσσαλονίκης-Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014 αποτελεί επιβράβευση όλων των νέων που συνεισέφεραν στη διεκδίκηση του τίτλου και δίνει δύναμη και ελπίδα για την υλοποίηση του προγράμματος», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού, Μαρία Πασχαλίδου.