Specials
Recent News
Παγκρήτια Έκθεση Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2016 07:13

ekthesi-newsletter-header

 

 

Η νέα διοργάνωση της 6ης Παγκρήτιας έκθεσης “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση” Κρήτη - Μακεδονία ανοίγουμε δρόμους συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 30 Οκτωβρίου έως και 5 Νοεμβρίου στους εσωτερικούς χώρους του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Στην περυσινή διοργάνωση στην συμπρωτεύουσα, περισσότεροι από 45.000 επισκέπτες πήραν μια δυνατή γεύση από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Κρήτης και γενικότερα από το σύνολο των μουσικοχορευτικών, γαστρονομικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που οργανώθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης.

Η φετινή διοργάνωση θα είναι ακόμα πιο άρτια οργανωμένη και σίγουρα θα ωφελήσει τους συμμετέχοντες σε αυτή.

Η Θεσσαλονίκη και γενικότερα ο χώρος της Μακεδονίας έχει την δική του δυναμική, που ασφαλώς και ενδιαφέρει τις Κρητικές επιχειρήσεις, αφού μπορούν να αυξήσουν το μερίδιο τους στην αγορά αυτή.

Μέσα από την έκθεση αυτή στοχεύουμε:
•Να γνωρίσουμε καλύτερα στους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας τα κρητικά προϊόντα, να τα γευθούν και να τα προμηθευτούν απ’ ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές.
•Να φέρουμε σε επαφή τις Κρητικές επιχειρήσεις με τους χονδρεμπόρους της περιοχής, συνάπτοντας σχέσεις συνεργασίας.
•Να τοποθετηθούν τα Κρητικά προϊόντα σε περισσότερα σημεία πώλησης στην περιοχή της Μακεδονίας.
•Να προωθήσουμε το σύγχρονο πρόσωπο της Κρήτης.

Στόχος μας είναι το επταήμερο αυτό, να αναδείξουμε στους κατοίκους της Μακεδονίας την υψηλή διατροφική αξία των Κρητικών προϊόντων και τη δύναμη των Κρητών επιχειρηματιών.

Στην έκθεση θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας.

Μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, Επιμελητήρια, Δήμοι, Φορείς κ.α.

Εκθέτες που µε τη συμμετοχή τους θέλουν να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας με την αγορά αυτή.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του χώρου διεξαγωγής της έκθεσης είναι η θέση του, αφού βρίσκεται σε ένα από τα πλέον γνωστά σημεία, που είναι συνυφασμένο με την εκθεσιακή δραστηριότητα της πόλης. Η πρόσβαση στο χώρο είναι πολύ εύκολη, αφού εξυπηρετείται από ένα πυκνό δίκτυο συγκοινωνιακών μέσων.

Μεγάλη προβολή θα έχει και η ίδια η έκθεση αφού, για το σκοπό αυτό θα γίνουν δεκάδες ενέργειες διαφήμισης, προβολής και σήμανσης, γεγονός που θα αυξήσει επιπλέον την επισκεψιμότητα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, με δωρεάν πάρκινγκ για όλους