Specials
Recent News
Νέες Κυκλοφορίες στον Ψυχογιό Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 03 Μάρτιος 2015 09:02

header

 

 

Στην ελληνική λογοτεχνία έχουμε το νέο μυθιστόρημα της Μαρίας Τζιρίτα, ΙΟΛΗ, που μιλά για την άνευ όρων αγάπη μιας γυναίκας για την εγγονή της.

Στην ξένη λογοτεχνία ο Πολ Σάσμαν, στο μυθιστόρημά του Η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΦΙΝΙΞ, φτιάχνει μια ιστορία με πολύ χιούμορ, αξέχαστους ήρωες και απίστευτες περιπέτειες, ενώ η Ελληνοκύπρια συγγραφέας Ιβ Μάκις υπογράφει ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ, μια συγκινητική ιστορία επιβίωσης και αγάπης με φόντο τη Γενοκτονία των Αρμενίων, από την οποία συμπληρώνονται φέτος 100 χρόνια.

Στους τίτλους γενικών γνώσεων έχουμε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα βιβλία της χρονιάς: ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ. ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ τιτλοφορείται το ημερολόγιο του Μοχάμεντου Ουλντ Σλάχι, του ανθρώπου που κρατείται παράνομα εδώ και πάνω από δέκα χρόνια στις φυλακές του Γκουαντάναμο, κι αποτελεί μια συγκλονιστική ιστορία υπομονής, πίστης και αντοχής ενάντια σε ένα καθεστώς αδικίας και τρομοκρατίας.

Στη νεανική λογοτεχνία ξεχωρίζει η επανέκδοση του αριστουργήματος του Αντουάν Ντε Σεντ-Εξιπερί, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ, τόσο σε μαλακό όσο και σε σκληρό εξώφυλλο σε πολύ προσιτές τιμές!
Με αφορμή τις παραπάνω εκδόσεις, επανεκδίδουμε και άλλα τρία κλασικά έργα του μεγάλου αυτού Γάλλου συγγραφέα, ΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΤΗΣΗ και ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ.

Τέλος, στην παιδική λογοτεχνία έχουμε δύο νέους τίτλους στη σειρά βατόμουρο (για παιδιά 7-8 ετών), ενώ στα εικονογραφημένα βιβλία οχτώ νέοι τίτλοι στη σειρά Barbie θα διασκεδάσουν τα κορίτσια με αμέτρητες δραστηριότητες και παιχνίδια.