Specials
Recent News
Φάκελος Σωζόπολη Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016 11:18

aviary_1466673008275

 

 

Αγαπημένοι φίλοι μου,

Δεν περίμενα ότι θα έβρισκαν τόσο μεγάλη ανταπόκριση τα τελευταία άρθρα μου που αφορούν την μικρή σε ότι αφορά τον πληθυσμό Σωζόπολη…
Δέχομαι σειρά ηλεκτρονικών μηνυμάτων στο γνωστό σε όσους παρακολουθούν την δουλειά μου mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. καθώς δεν διαθέτω facebook και χαίρομαι για τα καλά σας λόγια αφενός και αφετέρου για το ότι συμφωνείτε και εσείς για τα κακώς κείμενα της περιοχής.
Σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα ότι ένα όχημα που καθαρίζει τους δρόμους εκτός από τον κεντρικό…πέρασε και από κάποιους παράπλευρους δρόμους…Θα γλιτώσουμε καμιά σκούπα με το γράψε- γράψε…Το μεγάλο πρόβλημα παραμένουν τα χόρτα καθώς απειλούν κατοικημένες περιοχές και την περιουσία των κατοίκων.
Θα επανέλθω στην εθελοντική ομάδα που την περασμένη χρονιά καθάρισε κοινόχρηστους χώρους από τόνους χόρτων με τα ΧΕΡΙΑ ενώ φέτος ψάχνουμε μηχανήματα…Όπως και να έχει στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
περιμένω επισημάνσεις,  σχόλια ,φωτογραφίες προκειμένου να δημοσιοποιήσουμε ελλείψεις –παραλείψεις-κακές συμπεριφορές,  όχι μόνο της Σωζόπολης αλλά και άλλων περιοχών.
Γιατί πρωτίστως η ποιότητα ζωής μας είναι πολιτισμός.

                                                                                                         ΒΕΝΗ