Specials
Recent News
Θέατρο Φαργκάνη Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2016 10:55

PLOUTOS_LAMPIONI_POSTERS-02_1

Θέατρο Φαργκάνη
 
Με ιδιαίτερο κέφι και χαρά, σας παρουσιάζουμε την νέα μας Παιδική, Θεατρική Παράσταση «Ο ΠΛΟΥΤΟΣ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ από την Εταιρεία Θεάτρου Θεσσαλονίκης  ΛΑΜΠΙΟΝΙ, που θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στις 18:00 μ.μ στο Θέατρο Φαργκάνη.
Ένα ξεχωριστό, διδακτικό, επίκαιρο παραμύθι, που με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή ετοιμάσαμε για τους μικρούς μας φίλους.

 Το Θέμα: Ο Χρεμύλος, ένας φτωχός αλλά τίμιος αγρότης πηγαίνει με τον δούλο του Καρίων στο μαντείο των Δελφών να ρωτήσει με ποιες αρχές και αξίες να μεγαλώσει τον γιό του… να του διδάξει να είναι τίμιος, δίκαιος κι ενάρετος άνθρωπος όπως ο ίδιος… « καταδικάζοντάς τον σε μια ζωή γεμάτη στερήσεις… ή να του μάθει τα καινούρια κόλπα, θράσος, απάτες, κομπίνες, αρπαχτές»
 Οι διασκεδαστικές και «σπαρταριστές»  σκηνές που ακολουθούν με τις συγκρούσεις των ηρώων και των λοιπών προσώπων του έργου τον Πλούτο, την Πενία, τον θεό Ερμή, τον Δίκαιο, τον Συκοφάντη αναδεικνύουν την κρίση της (τότε;)  εποχής (οικονομική και ηθική) και αναδύουν την ανάγκη για μια δίκαιη πολιτεία (που θα χαρίζει στους ενάρετους πολίτες πλούτο και ευημερία.)

Παίζουν:  Αστέρης Αναστασιάδης, Μαρία Μωραϊτοπούλου, Λεωνίδας Μικρόπουλος, Αλεξία Παραμυθά, Λαμπρίνα Σκορίλα, Ευαγγελία Χαριστοπούλου, Νίκος Σοϊλεμεζίδης, Νίκος Τσολάκης, Σοφιανός Νούλης.
Σκηνοθεσία:  Αννίτα Γκαϊτατζή
Σκηνικά-Κοστούμια:  Βαλεντίνο Βαλάσης, Αννα Tρυφωνίδου-Γιουβανάκη
Μουσική: Παναγιώτης  Παπαχατζής
Στίχοι:  Αννίτα Γκαϊτατζή
Χορογραφίες: Βαλεντίνο Βαλάσης, Τατιάνα Παπαδάτου
Τεχνική Υποστήριξη: Φάνης Βασιλειάδης
Οργάνωση Παραγωγής: Κωνσταντίνος Γκαϊτατζής
Από 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 18:00 μ.μ στο Θέατρο Φαργκάνη, Αγ. Παντελεήμονος 10, Περιοχή Καμάρα. Τηλ. Επικοινωνίας: 2310  749230, 693 66 45 415,  69 30 999 203.
KAΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ  ,  Παιδικό-Φοιτητικό-Ανέργων: 8 Ευρώ
Προπώληση στο ταμείο του Θεάτρου: 8 Ευρώ
Οικογενειακό εισιτήριο (4 ατόμων) : Προσφέρεται ένα εισιτήριο δωρεάν για έναν από τους δύο ενήλικες.
Oμαδικές κρατήσεις (από 10 άτομα και πάνω) :6 Ευρώ