Specials
Recent News
ΤΟ ΑΥΛΑΙΑ ΠΑΕΙ…..ΑΥΛΑΙΑ Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2016 10:25

Cocinera-1

ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ

Θεατρικό φεστιβάλ
ΤΟ ΑΥΛΑΙΑ ΠΑΕΙ…..ΑΥΛΑΙΑ

Οι παραστάσεις που θα παρουσιαστούν είναι:


12/11 : «Το κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου. Δραματουργική επεξεργασία - Σκηνοθεσία : Φώτης Μακρής, Κλεοπάτρα Τολόγκου,   Παίζει ο Φώτης Μακρής.


13 & 14/11 :  «Την λένε Εύα». Ο βίος  της  Εύας Κουμαριανού με την ίδια επί σκηνής μαζί της επί σκηνής ο σκηνοθέτης της παράστασης Αντώνης Μποσκοίτης. Το τραγούδι της παράστασης το έχει γράψει η Λένα Πλάτωνος και  το ερμηνεύει η Τάνια Τσανακλίδου.
Ηθοποιοί: Εύα Κουμαριανού, Αντώνης Μποσκοΐτης

15/11 : «ΝΙΝΑ 2»  Η ηρωίδα έρχεται αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό, ανακαλεί σχέσεις και πρόσωπα που ορίζουν τη σημερινή ταυτότητα της και δίνει όλες τις πληροφορίες μια σύγχρονης ψυχανάλυσης του εγώ, μέσα από την αγάπη της για το θέατρο και την υποκριτική.   Πρωταγωνιστεί η Κάτια Σπερελάκη.
Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Το θέατρο στα χρόνια της κρίσης» με τον σκηνοθέτη της παράστασης Θέμη Μουμουλίδη, τον ηθοποιό Στέλιο Μάινα και τον συγγραφέα Θανάση Τριαρίδη

16 & 17/11 : "La Cocinera (Η μαγείρισσα)" του Eduardo Machado.  Την παράσταση σκηνοθετεί ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στον ομώνυμο ρόλο.  Συμμετέχουν Μπάμπης Χατζηδάκης, Δώρα Θωμοπούλου, Μίλτος Σαμαράς, Μαρία Δερεμπέ.
18 & 19/11 : “Ο ήχος του όπλου" της Λούλας Αναγνωστάκη, με τη Μίνα Χειμώνα. Σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος. Συμμετέχουν οι Λιάνα Παρούση, Πάνος Νάτσης, Τάσος Περάκης, Έφη Κιούκη.

21& 22/11 : «Faith» της Κείτ Ρόμπιν σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη με τους Παναγιώτη Μπουγιούρη και την Ζέτα Δούκα