Specials
Recent News
Breakin' Mozart στο Θέατρο Δάσους Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 23 Μάιος 2017 09:10

BREAKIN_MOZART_02

Η εκρηκτική συνάντηση του κλασικού με το Breakdance!

Ανατρεπτική και απρόβλεπτη, η παράσταση Breakin' Mozart ύστερα από 100 sold-out εμφανίσεις στο Βερολίνο με 60.000 θεατές, έρχεται να ξεσηκώσει το κοινό της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 30 Ιουνίου στο Θέατρο Δάσους.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα breakdance DDC, ο βραβευμένος με Echo μουσικός, μαέστρος και σκηνοθέτης όπερας Christoph Hagel και η σοπράνο Anna Krauja, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό θέαμα που καθηλώνει μικρούς και μεγάλους, ανατρέποντας τα στερεότυπα στην κλασική μουσική και το breakdance. Ο Μότσαρτ κατεβαίνει στους δρόμους και συναντά τα... B-Boys!

Οι νέοι χορευτές συναντούν την πρόκληση του Μότσαρτ και συνδυάζουν για πρώτη φορά το breakdance με τη μουσική του παιδιού-θαύμα από τη Βιέννη. Χαρακτηριστικές κινήσεις Urban Dance εκτελούνται πανέμορφα και με τέλειο συγχρονισμό, συνδυάζοντας μουσική, χορό και ακροβατικά σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τα έργα του Μότσαρτ ακούγονται στην παράσταση πρωτότυπα, παιγμένα ζωντανά στο πιάνο από τον Christoph Hagel, αλλά και σε ορχηστρικές εκδοχές με μοντέρνες hip-hop διασκευές και δυνατά techno beats. Και τότε... η απρόσμενη συνάντηση της κλασικής μουσικής με τον χορό του δρόμου, δημιουργεί εκρηκτικές εντυπώσεις!

Γιατί... η πρωτοπορία φοράει άρωμα κλασικό!

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MAD.GR

MAD.TV!