Specials
Recent News
"Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα" Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 20 Αύγουστος 2016 10:51

9b5c4c81-2cf4-4a44-9a50-d93e0c174350
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ

"Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα"
σε όλη την Ελλάδα

Δευτέρα 29 Αυγούστου
 Φράγμα Θέρμης
21.00
 


Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να μας ξεσηκώσουν μέσα από ένα θέατρο τραγουδιών που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος και πρωτοπαρουσιάστηκε φέτος στο "Κύτταρο Live" της Αθήνας.

Η παράσταση που θεωρείται πια σταθμός στα μουσικά μας δρώμενα, θα ξαναστηθεί σε θέατρα και αμφιθέατρα, κήπους, κάστρα και πλατείες, αυλές σχολείων και εκκλησιών φωτίζοντας τις καλοκαιρινές μας νύχτες με τραγούδια και χορούς, ανταμώματα και ξεφαντώματα.

Δυο καλλιτέχνες, δυο πορείες,  δυο βετεράνοι, συναντιούνται επί σκηνής σε μία ιστορική παράσταση από αυτές που θυμόμαστε για πάντα. Το μαγικό ραβδί του Διονύση Σαββόπουλου και  η υπέροχη φωνή της Ελένης Βιτάλη  μας χαρίζουν αξέχαστες νύχτες ελληνικού καλοκαιριού.

Στις 29 Αυγούστου θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε την σπουδαία αυτή παράσταση στο Φράγμα Θέρμης στο πλαίσιο των "Θέρμης Δρώμενα 2016".

Η παράσταση «Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα» θα κυκλοφορήσει σε διπλό CD και σε deluxe έκδοση (2CD & 2DVD) την 1η Σεπτεμβρίου από τη Feelgood Records.
 
 
 
 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ
"Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα" σε όλη την Ελλάδα

 Δευτέρα 29 Αυγούστου
 Φράγμα Θέρμης
 Θέρμης Δρώμενα 2016
Ώρα έναρξης: 21.00


Τιμές εισιτηρίων: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 13 ευρώ, Πόρτα: 15 ευρώ γενική είσοδος και 13 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό & ανέργων)

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MAD.GR

MAD.TV!