Specials
Recent News
Σε μια νέα εποχή περνάει η διαδικτυακή τηλεόραση στην Ελλάδα ΜΕΡΟΣ Β Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 08:13

MNBVDGDSΣε μια νέα εποχή  περνάει  η διαδικτυακή  τηλεόραση  στην Ελλάδα ΜΕΡΟΣ Β


~tisimveni.gr

Από την Θεσσαλονίκη και με πολλή αγάπη για τον πολιτισμό η δημοσιογράφος Βένη Σάπκα από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι και σήμερα μεταδίδει τον σφυγμό της πόλης και όχι μόνο μέσω της διαδικτυακής παρέας του www.tisimveni.gr.

Πολιτισμός με ένα κλικ για ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στα εικαστικά, στο βιβλίο, στη μουσική, με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ειδήσεις που προβάλλονται στην web tv


~thrakiki  Agora.gr

 Η εφημερίδα ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ και κατ' επέκταση και το σαϊτ www.thrakikiagora.gr είναι η συνέχεια της οικογενειακής δημοσιογραφικής παράδοσης και μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου.


~wepost.gr

Tο wepost.gr είναι πιστοποιημένη δημοσιογραφική ιστοσελίδα, καθώς είναι ενταγμένη στο μητρώο των ενημερωτικών sites που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα. Δημοσιογράφοι και ρεπόρτερς καλύπτουν όλες τις εθνικές αλλά και διεθνείς εξελίξεις παρέχοντας συνεχόμενη ροή ειδήσεων με πολλά αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις. Παράλληλα, ενδιαφέρεται και καλύπτει θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και ομάδες, ενώ δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να στέλνουν ειδήσεις και να βλέπουν τα άρθρα τους δημοσιευμένα.  


~24oresimathia.gr

Η ηλεκτρονική εφημερίδα 24 ΩΡΕΣ ΗΜΑΘΙΑ (24oresimathia.gr) έχει έδρα τη Βέροια του Νομού Ημαθίας, με θεματολογία ποικίλης ύλης. Κατά βάση προβάλει και αναδεικνύει τοπικά θέματα της Ημαθίας, αλλά και τμημάτων των όμορων νομών της (Πιερία, Πέλλα και Θεσσαλονίκη).

Αποτελεί καθαρά έναν ενημερωτικό ιστότοπο, με αρθρογραφία και ρεπορτάζ, χωρίς τα χαρακτηριστικά του «κοτσομπολιού». Γι αυτό και εκτιμάται από το πολυπληθές αναγνωστικό κοινό, το οποίο εμπιστεύεται τις 24 ΩΡΕΣ ΗΜΑΘΙΑ για την έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική πληροφόρησή του.


Ένα ανεξάντλητο ταξίδι στην καθημερινότητα του Έλληνα,μόλις ξεκινά!

Ελάτε ως συνεπιβάτες να ζήσουμε όλοι μαζί ένα Action,που με το πάθος και την αλήθεια του έχει πρώτιστο  σκοπό του,τη δική σας απόλυτη ικανοποίηση.

Είστε από 0 έως 80 ετών;

Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη έκρηξη της διαδικτυακής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Action#Web-tv multi-explosion in Greece#age:0-80@2019