Specials
Recent News
Στον κουκλίστικο κόσμο μου.... Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 17 Απρίλιος 2023 13:58
1681732581596_copy_540x720_copy_135x180Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τα κύματα αγάπης που δέχτηκα και δέχομαι όλες αυτές τις ημέρες στις σελίδες μου στα κοινωνικά δίκτυα,  στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου,  στα σχόλιά σας στο κανάλι μου, στα μηνύματά σας με αφορμή τα οδοιπορικά μας σε μνημεία της Θεσσαλονίκης! 
Απογοητευμένη από τα "σύγχρονα" πολιτιστικά δρώμενα,  έτσι όπως τα... κατάντησαν η οικονομική δυσπραγια, οι περιορισμοί και η φτώχεια ιδεών καθώς και από την εγκατάλειψη της ιστορίας μας στην... τύχη της θέλησα να κάνω μια επανεκκίνηση, πρώτα για τον εαυτό μου και όσοι πιστοί προσέλθετε.... 
Φτιάχνοντας λοιπόν τον δικό μου "κουκλιστικο" κόσμο ως αυτοάμυνα στον κόσμο της φθήνιας και της αμορφωσιάς βρήκα πολλούς συνοδοιπόρους ευτυχώς. 
Χωρίς ίχνος μοντάζ  και τίποτα επιτηδευμένο, με την αμεσότητα του διαδικτύου και την αλήθεια της ιστορίας! 
Δυστυχώς η τηλεόραση στο κομμάτι της αμφίδρομης επικοινωνίας είναι χιλιόμετρα πίσω,  δεν δίνει χώρο στον πολιτισμό γιατί χρειάζονται χρήματα που δεν υπάρχουν σε τέτοιες εποχές, σύγχρονος εξοπλισμός,  άριστοι τεχνικοί και η διαδικασία του μοντάζ αναπόφευκτη. 
Και αν σου  τύχει μοντέρ για... κλάματα άστο καλύτερα.... Η δουλειά σου καταστρέφεται σε κλάσματα δευτερολέπτου.... 
Ευτυχώς οι εποχές έχουν αλλάξει τουλάχιστον στο κομμάτι της τεχνολογίας και έτσι η τηλεόραση πια κυνηγάει μάταια την ταχύτητα του διαδικτύου! 
Στα όμορφα που έρχονται λοιπόν! 
Την αγάπη μου!